Időpontfoglalás

Mielőtt foglalnál, a szalonok NAPTÁR-ában (legörgetve ezt az oldalt) meg tudod nézni a foglaltságot. Foglalást kizárólag online felületünkön tudunk fogadni, kérjük, használd a FOGLALÁS gombot. A foglalásról minden esetben visszaigazolást küldünk. Ha nem kapnál e-mailt, kérjük, hívj minket!
FIGYELEM!!  Hétköznap este 20 óráig, szombaton 18 óráig fogadunk csak másnapra / hétfőre foglalást. Ha kifutottál az időből, és délelőtt jönnél, küldj SMS-t, vagy telefonon érdeklődj reggel, hogy biztosan legyen valaki a szalonirodában. 

KÉRJÜK OLVASD EL FOGLALÁSI FELTÉTELEINKET!

Coach szoba (2 főre) A szobákat online foglalási rendszerünkben tudod foglalni, és igyekszünk rövid időn belül visszaigazolni. Foglalni óránként tudsz, a foglalásnál írd be, melyik napra, melyik szobát és mettől meddig foglalod! A díjat a helyszínen készpénzben tudod fizetni, vagy a bérletedre írjuk fel.
A lemondást csak 3 nappal előtte tudjuk elfogadni; 72 órán belül már a bérleti díj kiszámlázásra kerül. Minden megkezdett óra 2000 Ft.
–> A kisebb szobákba étel nem vihetsz be, de a konyhában elfogyaszthatod reggelidet, ebédedet.

Terem foglalása rendezvények esetén a foglalás a foglaló (bérleti díj fele) utalásával történik és annak kifizetésétől él. (Ekkor kerül be a foglalási naptárunkba.) Feltételesen 5 napig tudunk termet fenntartani, addig kell utalni a küldött díjbekérő alapján a foglalót, amit utána már nem áll módunkban visszaadni.
A teremben az elrendezéstől függ a maximális létszám, ezügyben előre egyeztetünk. A termet a tréner 30 perccel, a vendégek 15 perccel a kezdés előtt foglalhatják el. (előadóval, trénerrel egyeztetünk).
Amennyiben szeretnél bekészítést, azt a foglaláskor jelezd nekünk (pogácsa, sütemény, ebéd… stb.) és küldünk erre is ajánlatot! 
A termekben ebédet fogyasztani (szendvics, egytálétel) csak előre egyeztetett módon van lehetőség, kérjük, ezt előre jelezni! Hozott étel, ital, bekészítés esetén 3000 Ft szerviz & takarítási díjat számolunk fel

Lemondást csak rendezvény előtt 7+ nappal tudunk elfogadni a foglaló elvesztése terhe mellett. Egy héten belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat kiszámlázzuk. Lemondást KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN tudunk elfogadni!

Hétvégék. Szombaton kizárólag 6 vagy 9 órás foglalást tudunk fogadni.

Időtúllépés. A termeket, szobákat pontosan kérjük elhagyni, hogy a következő kolléga is időben be tudjon menni. Ezért kérjük, 4-5 perccel óra előtt hagyd el a szobát, termet! (pl. 17:55-kor) Minden óra 55 perckor hallasz egy halk csengőt, ez jelzi az idő lejártát. Cserébe Te is pár perccel az ügyfeled előtt el tudod foglalni a szobát.
Minden megkezdett órát ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy hány percet töltesz bent. 

A foglalásoknál fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén és indokolt esetben hasonló vagy nagyobb terembe tegyük át az ügyfelet. 
A Szalon területén kiskorú (14 év alatti) gyermek nem tartózkodhat!

A Szalonirodába kisállatot behozni TILOS!

Szalonirodáink lakásokból lettek kialakítva, így NEM AKADÁLYMENTESEK!

Köszönjük a megértést!

Egy kattintással lefoglalhatod a kiválasztott termet, szobát:

Foglalás

Itt találod a XI. kerületi Bartók Béla úti szalonunk foglaltságát:

Itt találod a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcai szalonunk foglaltságát:

Egy kattintással foglalhatod a kiválasztott szobát, termet:

Foglalás

Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.