Időpontfoglalás

Mielőtt foglalnál, a szalon NAPTÁR-jában meg tudod nézni a foglaltságot. A foglalásról minden esetben visszaigazolást küldünk. Ha nem kapnál e-mailt, kérjük, hívj minket!

KÉRJÜK OLVASD EL FOGLALÁSI FELTÉTELEINKET!

Coach szoba (2 főre) A szobákat e-mailen tudod foglalni, és igyekszünk rövid időn belül visszaigazolni. Ha nem kaptál visszaigazolást, akkor még nem él a foglalás. Foglalni óránként tudsz, a foglalásnál írd be, melyik napra, melyik szobát és mettől meddig foglalod! A díjat a helyszínen készpénzben tudod fizetni, vagy a bérletedre írjuk fel.
A lemondást csak min. 3 nappal előtte tudjuk elfogadni; 72 órán belül már a bérleti díj kiszámlázásra kerül. Minden megkezdett óra 2000 Ft.
–> A kisebb szobákba étel nem vihetsz be, de a konyhában elfogyaszthatod reggelidet, ebédedet.

Terem foglalása rendezvények esetén a foglalás a foglaló (bérleti díj fele) utalásával történik és annak kifizetésétől él. (Ekkor kerül be a foglalási naptárunkba.) Feltételesen nem tudunk termet, szobát fenntartani, foglalót nem áll módunkban visszaadni.
A teremben az elrendezéstől függ a maximális létszám, ezügyben előre egyeztetünk. A termet a tréner 30 perccel, a vendégek 15 perccel a kezdés előtt foglalhatják el. (előadóval, trénerrel egyeztetünk).
Amennyiben szeretnél bekészítést, azt a foglaláskor jelezd nekünk (pogácsa, sütemény, ebéd… stb.) és küldünk erre is ajánlatot! Hozott étel, ital, bekészítés esetén 3000 Ft szerviz & takarítási díjat számolunk fel. A termekben ebédet fogyasztani (szendvics, egytálétel) csak előre egyeztetett módon van lehetőség, kérjük, ezt előre jelezni!
Lemondást csak rendezvény előtt 7+ nappal tudunk elfogadni, egy héten belüli lemondás esetén a bérleti díjat kiszámlázzuk.
–>  A termekbe ételt és meleg italt (tea, kávé) nem vihetsz be, a konyhában van lehetőség evésre, ivásra.
Speciális bekészítési igény esetén egyeztess velünk!

A Szalon területén kiskorú gyermek nem tartózkodhat!
A Szalonirodába kisállatot behozni TILOS!

Hétvégék. Szombaton kizárólag 6 vagy 9 órás foglalást tudunk fogadni. Vasárnapokon zárva tartunk.

Időtúllépés. A termeket, szobákat pontosan kérjük elhagyni, hogy a következő kolléga is időben be tudjon menni. Ezért kérjük, 4-5 perccel óra előtt hagyd el a szobát, termet! (pl. 17:55-kor) Cserébe Te is pár perccel az ügyfeled előtt el tudod foglalni a szobát.
Minden megkezdett órát ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy hány percet töltesz bent. Köszönjük a megértésedet.

Próbáld ki ONLINE FOGLALÁSI RENDSZERÜNK BÉTA VERZIÓJÁT!

VAGY:

Itt találod a XI. kerületi Bartók Béla úti szalonunk foglaltságát:

FOGLALÁS:   szalon11@cosmiclatte.hu

Itt találod a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utcai szalonunk foglaltságát, és e-mailen tudsz foglalni!

FOGLALÁS:   szalon13@cosmiclatte.hu

Próbáld ki ONLINE FOGLALÁSI RENDSZERÜNK BÉTA VERZIÓJÁT!