Időpontfoglalás

Mielőtt foglalnál, a szalon NAPTÁR-ában (legörgetve ezt az oldalt) meg tudod nézni a foglaltságot. Foglalást kizárólag online felületünkön tudunk fogadni, kérjük, használd a FOGLALÁS gombot. A foglalásról minden esetben visszaigazolást küldünk. Ha mégsem kapnál e-mailt, kérjük, hívj minket!

FIGYELEM!!  Hétköznap és szombaton este 19 óráig fogadunk csak másnapra / hétfőre foglalást. Ha kifutottál az időből, és délelőtt jönnél, telefonon érdeklődj reggel, hogy biztosan legyen valaki a szalonirodában. 

KÉRJÜK OLVASD EL FOGLALÁSI FELTÉTELEINKET!

A házirendet minden szobában, teremben és a közös területeken is kérjük betartani.

Coach szoba (2 főre) A szobákat online foglalási rendszerünkben tudod foglalni, és igyekszünk rövid időn belül visszaigazolni. Foglalni óránként tudsz, a foglalásnál írd be, melyik napra, melyik szobát és mettől meddig foglalod! A díjat a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával tudod fizetni, vagy a bérletedre írjuk fel. 
A lemondást csak 3 nappal előtte tudjuk elfogadni; 72 órán belül már a bérleti díj kiszámlázásra kerül. Minden megkezdett óra 2500 Ft.
–> A szobákba étel nem vihetsz be, de a konyhában elfogyaszthatod reggelidet, ebédedet.

Terem foglalása rendezvények esetén a foglalás a foglaló (bérleti díj fele) utalásával történik és annak kifizetésétől él. (Ekkor kerül be a foglalási naptárunkba.) Feltételesen 5 napig tudunk termet fenntartani, addig kell utalni a küldött díjbekérő alapján a foglalót, amit utalás után már nem áll módunkban visszaadni.
A teremben az elrendezéstől függ a maximális létszám, ezügyben előre egyeztetünk. A termet a tréner 30 perccel, a vendégek 15 perccel a kezdés előtt foglalhatják el. (előadóval, trénerrel egyeztetünk).
Amennyiben szeretnél bekészítést, azt a foglaláskor, de legkésőbb 2-3 nappal az esemény előtt jelezd nekünk (pogácsa, sütemény, ebéd… stb.) és küldünk erre is ajánlatot! 48 órán belül már nem garantáljuk a bekészítést, az iroda kapacitásától függ. Bekészítés esetén 3000 Ft szerviz/takarítási díjat számolunk fel. Ha saját harapnivalót hoznál, egyeztess velünk a feltételekről a rendezvény előtt! 
Coaching, terápiás (2-3 személyes konzultációs) szoba foglalásához nem lehet bekészítést kérni.

Aznapi foglalás esetén várd meg visszajelzésünket, vagy érdeklődj telefonon.

Lemondást csak rendezvény előtt 7+ nappal tudunk elfogadni a foglaló elvesztése terhe mellett. Egy héten belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat kiszámlázzuk. Lemondást KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN, e-mailben tudunk elfogadni!

Hétvégék. Szombaton csak 6 vagy 9 órás csomagot lehet foglalni. 

Időtúllépés. A termeket, szobákat pontosan kérjük elhagyni, hogy a következő kolléga is időben be tudjon menni. Ezért kérjük, 3 perccel óra előtt hagyd el a szobát, termet! (pl. 17:57-kor) Minden óra 55 perckor hallasz egy halk csengőt, ez jelzi az idő lejártát. Cserébe Te is pár perccel az ügyfeled előtt el tudod foglalni a szobát.
Minden megkezdett órát ki kell fizetned, függetlenül attól, hogy hány percet töltöttél bent. 

A foglalásoknál fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén és indokolt esetben hasonló vagy nagyobb terembe tegyük át az ügyfelet. 
A Szalon területén kiskorú (14 év alatti) gyermek nem tartózkodhat.

A Szalonirodába kisállatot behozni TILOS.

Szalonirodánk lakásból lett kialakítva, így NEM AKADÁLYMENTES!

Köszönjük a megértést!

Egy kattintással lefoglalhatod a kiválasztott termet, szobát:

Foglalás

Itt találod a XI. kerületi Bartók Béla úti szalonunk foglaltságát:

Egy kattintással foglalhatod a kiválasztott szobát, termet:

Foglalás

Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.