SZOBÁINK, TERMEINK:

Irodánkban megtalálod a kisebb, egyéni ülésekre és a nagyobb, tréningekre, meetingekre alkalmas termeket is. Minden helyiségünknek megvan a színvilága, nincs két egyforma közöttük – azért, hogy megtaláld a leginkább hozzád illőt!

Valamennyi szobánkat, termünket óradíjasan adjuk bérbe, kaució nélkül, asszisztenciával, ami benne van a díjunkban.  Részleteket az árak menüpontban találsz!

 

ROSE (kis szoba) 2 személyes

Alkalmas nyugodt, bizalmas beszélgetésekhez, konzultációhoz két fő részére.

  

AZUR (2-4 fő részére)

Tágas, kellemes színvilág, business look, kétszemélyes beszélgetésre, párterápiához is kiválóan alkalmas.

 

VERDE terem (15 főig)

Alkalmas két-, három személyes beszélgetésekre és csoportos foglalkozásokra egyaránt. (asztalos ültetéssel max. 15 főre) Igény szerint tárgyalónak is alakítható konferenciaasztalokkal, székekkel. Flipchart, smartTV a prezentációhoz és egyéb segédeszközök rendelkezésre állnak. Kérésre padlópárnákkal is szolgálunk!

MARINE terem (15 főig)

Vitorlás (tengerész) témájú szoba, inspiráló, kellemes környezet. Alkalmas kisebb létszámú személyes beszélgetésekre és csoportos foglalkozásokra egyaránt (asztalos ültetéssel max. 16 főig). Igény szerint alakítható asztalokkal, székekkel. Flipchart, smartTV a prezentációhoz és egyéb segédeszközök rendelkezésre állnak. Minimum 2 órára foglalható.

Szalonunk a Kosztolányi térnél található, remek közlekedési adottságokkal, és kedvező parkolási lehetőséggel. Tekintsd meg info-térképünket.

Parkolás zónák színessel jelölve a környéken.
A parkolás díja a kék zónában: 300 Ft/ óra

 

Szalonirodánkban 5000 Ft felett már kártyával is fizethetsz.