SZOBÁINK, TERMEINK:

Irodánkban megtalálod a kisebb, egyéni ülésekre és a nagyobb, tréningekre, meetingekre alkalmas termeket is. Minden helyiségünknek megvan a színvilága, nincs két egyforma közöttük – azért, hogy megtaláld a leginkább hozzád illőt!

Valamennyi szobánkat, termünket óradíjasan adjuk bérbe, kaució nélkül, asszisztenciával, ami benne van a díjunkban.  Részleteket az árak menüpontban találsz!

 

ROSE (kis szoba) 2 személyes

Alkalmas nyugodt, bizalmas beszélgetésekhez, konzultációhoz két fő részére.

  

AZUR (2-4 fő részére)

Tágas, kellemes színvilág, business look, kétszemélyes beszélgetésre, párterápiához is kiválóan alkalmas.

  

VERDE terem (2-16 főig)

Alkalmas két-, három személyes beszélgetésekre és csoportos foglalkozásokra egyaránt. (asztalos ültetéssel max. 15 főre) Igény szerint tárgyalónak is alakítható konferenciaasztalokkal, székekkel. Flipchart, smartTV a prezentációhoz és egyéb segédeszközök rendelkezésre állnak. Kérésre padlópárnákkal is szolgálunk!

   20160312_091550 

DSCF9232

MARINE terem (3-16 főig)

Vitorlás (tengerész) témájú szoba, inspiráló, kellemes környezet. Alkalmas kisebb létszámú személyes beszélgetésekre és csoportos foglalkozásokra egyaránt (asztalos ültetéssel max. 16 főig). Igény szerint alakítható asztalokkal, székekkel. Flipchart, smartTV a prezentációhoz és egyéb segédeszközök rendelkezésre állnak. 

 20160312_081051

Szalonunk a Kosztolányi térnél található, remek közlekedési adottságokkal, és kedvező parkolási lehetőséggel. Tekintsd meg info-térképünket.

Parkolás zónák színessel jelölve a környéken.
A parkolás díja 300 Ft/ óra

 

 

Szalonirodánkban 5000 Ft felett már kártyával is fizethetsz.